Спорт

Без Магдевски и Јаневски на Евробаскет

Селекторот на македонската кошаркарска репрезентација Марјан Србиновски ги одреди имињата на 12-те кошарк...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе