Сцена

Шакира ја потврди бременоста

Мега ѕвездата Шакира не крие дека се радува за новиот член на семејството, а откри дека нејзиниот однос с...


повеќе

Спорт

Завршија МОИ во Нанџинг

Попладнево во Нанџинг свечено беа затворени вторите Младински олимписки игри на кои настапија пет спортис...


повеќе

Ексклузивно

Украдена љубов

Серија што ќе ги освои вашите срца на прв поглед... „Украдена љубов“ е малку поинаква турска серија од оние на кои сме навикнале. Таа ги спојува најдобрите традиции на љубовните лирски филмови со филмските заплети што произлегуваат од криминалните ак

повеќе

Еден бакнеж - топ листа

?

Ваша песна на неделата!