Спорт

Историски успех на Железарец

Со победата од 6:5 во дуелот против финскиот Сиеви, македонскиот футсал првак Железарец се пласираше меѓу...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе