Спорт

Вардар ја отвора сезоната во СЕХА лигата

Македонскиот шампион, Вардар сезоната во СЕХА лигата ја почнува утре со дуелот против Војводина. Средбат...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе