Сцена

Се продава позлатениот клавир на Елвис Присли

Најмалку 446 илјади евра треба да подготват тие што сакаат да го имаат позлатениот клавир на Елвис Присли...


повеќе

Спорт

Клоп не знае ништо, Ливерпул го очекува со раширени раце

И покрај тоа што англиските медиуми веќе го назначија за тренер на Ливерпул и го најавија неговото деби с...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе