Спорт

Ојлесеки замина во Одорхеи

Иако Металург го формира составот за следната сезона, сега ќе мора да бара алтернативно решение за левата...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ подготвува играна програма

Алфа телевизија влезе во напредната фаза од подготовките за реализација на играна програма од сопствено производство.

повеќе