Спорт

Чепишевски го освои 24. место на 200 метри грбно

На осмиот ден од Универзитетските игри во Гвангжу настапи нашиот пливач Горазд Чепишевски....


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ подготвува играна програма

Алфа телевизија влезе во напредната фаза од подготовките за реализација на играна програма од сопствено производство.

повеќе