Култура

Светската премиера на „Деца на сонцето“ на фестивал во Лондон

Светската премиера на филмот „Деца на сонцето“ во режија на Антонио Митрикески ќе биде на 25 септември, ...


повеќе

Живот и стил

Шокантна исповед на една водителка: Јас сум проститутка!

Аманда во интервју за емисијата „Сандеј Најт“, раскажа дека преку ден работела во медиумите, меѓу останат...


повеќе

Ексклузивно

Украдена љубов

Серија што ќе ги освои вашите срца на прв поглед... „Украдена љубов“ е малку поинаква турска серија од оние на кои сме навикнале. Таа ги спојува најдобрите традиции на љубовните лирски филмови со филмските заплети што произлегуваат од криминалните ак

повеќе

Еден бакнеж - топ листа

?

Гласајте за вашата песна на неделата!