Економија

Просечната плата во мај 22.071 денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во мај 2015, изнесува 22.071 денари и претставува зг...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ подготвува играна програма

Алфа телевизија влезе во напредната фаза од подготовките за реализација на играна програма од сопствено производство.

повеќе