Спорт

Шиков: Победа над Луксембург за спектакл со Шпанија

Македонската фудбалска репрезентација е во Луксембург во пресрет на средбата од квалификациите за Европск...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе