Спорт

Работнички рутински со Силекс

Во домашниот фудбалски шампионат со натпреварот во Ѓорче Петров каде Работнички го пречека Силекс се комп...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе