Сцена

„Смртоносно оруже“ станува серија

На хоризонтот е уште една филмска „рециклажа“. Имено, телевизија Фокс најави снимање на серија според акц...


повеќе

Спорт

Михајловиќ пред отказ во Милан

Според пишувањето на некои медиуми во Италија, Синиша Михајловиќ е пред отказ во Милан....


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе