Сцена

„Смртоносно оруже“ станува серија

На хоризонтот е уште една филмска „рециклажа“. Имено, телевизија Фокс најави снимање на серија според акц...


повеќе

Спорт

Раководството со поддршка за Мурињо

По серијата на лоши резултати во Премиер лигата, раководството на Челзи одржа итен состанок на кој на мен...


повеќе

Ексклузивно

Алфа ТВ ја снима ТВ серијата „Цимери“

Падна и првата клапа на хумористичната играна серија „Цимери“, која ќе се снима и емитува на Алфа ТВ. Проектот е дел од сопствената играна продукција и ќе содржи 40 епизоди. Ваков проект и недостасуваше на публиката вели режисоерот Бачовски.

повеќе